Vendar ne, najnovejše funkcije Predators so pridobile videoigro zadnjih 2 proti Jetsom, ki ima odličen zaslužek 4-2 pod 30 dnevi prej. Novi Preds so prav tako igrali nov mali najboljši hokej v zadnjih nekaj mesecih, z zmagami skupaj s Pantherji v gosteh. Blizu sem naletel na stroške, ponudil sem najnovejše Predatorje njihovemu hišnemu mrazu. Če pogledamo priložnost denarne linije, Carolina zagotavlja odlično 62,1-odstotno tveganje za uspeh tega dogodka.

  • Arizona Coyotes se zdi dolga preizkušnja za zaslužek in morda jih boste trenutno naravnost vrnili v 2.45.
  • Pravzaprav je vložil več denarja v 100-odstotno proste agente kot izven sezone.
  • Izkoristiti mora ranljivega Blackhawks PK, ki je med 22-odstotno učinkovitostjo uvrščen na 22. mesto v novi NHL.
  • Najnovejši Wonderful Knights poskuša doseči povprečje 3,17 želja, ko ste njegova zaščita, poskusite opustiti 2,94 potrebe za vsako spletno igro.

Nashville poskusi 1-6 zaporedoma v zadnjih sedmih tekmah, ki so bile odigrane znotraj 3. oktobra, 1. korak, ki je demonstriral vzdolž Seattle Krakena, v katerem je sovražnih 37 udarcev premagal in dobil novo zmago. stave-sportne.com prechádzať túto webovú stránku Nashville ponuja nekaj od svojih šestih video iger, če gre za popolnoma novega slabega po -101, ki je sicer podaljšan za denarno linijo. Obrambno ima novi Kraken dobrodošlih 29 zahtev v teh 10 vožnjah. Radi bi spremljali tudi vaše absolutno najboljše predstave in lahko omenite nove zmagovalne gibe!

Tekmovanje v igri in igralne kvote

Roman Josi pospešuje najnovejše Preds in dosega rezultate z 51 stvarmi v oseminštiridesetih video igrah. Filip Forsberg je med boljšimi ostrostrelci lige in vi boste vodili ekipo znotraj želja s petindvajsetimi rezultati v 12 mesecih. Nashville ima sled dos-one v spletni igri, kadar stavnice preštejejo ekipo s +138, ki je sicer podaljšana za denarno linijo.

Priložnost za konferenco Predators

Nashville skrbi za 1-dos v igri, ko oblikovalci kvot ekipo uvrstijo na +122, sicer podaljšano do denarne linije. Igra Calgaryja je pustila več kot 6 želja v 23 od 37 možnosti v letu 2010. Znotraj 17 spletnih iger, ker je Nashville najljubši v tekočem letu, je Nashville dobil 12 tekem. Gary Pearson je samozaposleni športni avtor, posvečen poročanju o hokeju, košarki in ligi NFL. Sprožil je različne športne in lahko športne stavne publikacije, skupaj z Discusses.com, Yardbarker, Nj-new jersey.com, povsem novim Miami Heraldom, najnovejšim Canadian Force in tudi Calgary Heraldom.

snooker betting odds

Elektrika številka ena Nashvilla v letu 2010 je bila morda varnost, medtem ko se lahko pohvalijo z najboljšim obrambnim branilcem lige NHL z Romanom Josijem in še enim največjim vratarjem z Juuseom Sarosom.Josi je na vrhu skupine v oceni, ki ima 27 stvari v igri osemindvajset, ko ste Saros, imate dobro .925 pomoč pri varčevanju. Najnovejši Predatorji so zdaj opazni od rahlega slabšanja na avtocesti, ki se sooča s Chicagom na območju iger na srečo NHL.

Predators Against Canucks Napoved

Sveži Canucks so v povprečju dosegli dos.7 Desires Facing za vsako pozicijo v videoigri, kar je povezano s petim mestom v ligi NHL, medtem ko Predators prejmejo sami med korakom 3.02 Needs Against za vsako igro in se uvrstijo na 15. mesto. Poleg tega, da je Vancouver v povprečju dosegel več želja za vsako video igro, je ocenil korak 3,4 v primerjavi s Predatorji 3,4. Obe organizaciji sta bili dokaj enotno seznanjeni bolj kot svojih ustreznih prejšnjih desetih spletnih iger, tako da je King dosegel odličnih 53,6 CF %, Preds pa je dosegel odličnih 50,2 CF %. Los Angeles je bil v zadnjem času morda bolj učinkovit pri prednostih otrok, saj je v svojih prejšnjih petih video igricah zabeležil pet energetskih iger na srečo.

Zato se bomo osredotočili na Unders, ki se nanašajo na navdušujočega koraka 1.77. Te organizacije so bile nazadnje izpolnjene od T-Mobile Arene do vaših vitezov, ki navajajo nov zaslužek. Las vegaške funkcije Wonderful Knights so utrpele nekaj zaporednih družinskih izgub.

Viri Btts Obe organizaciji Za pomoč pri ocenjevanju Nasveti

free football betting tips

Nov napad na lastništvo Colorada bi bil morda težaven najprej v novih 12 mesecih, nato pa bi skupina povprečna ostala precej nizka pri 2,90 želja za vsako tekmo, to je 25. v zvezi z NHL. Najnovejši Avalanche ima povprečje 2.dos želje za vsako igro v svoji zgodovini štirih video iger. Če se Demko ne vrne, novi Canucks zdaj niso izkušeni tekmeci na Stanley Glassu v povsem novih selekcijah lige NHL. Pred kratkim so imeli srečo za vsako leto skupnosti profesionalcev v tem tekočem letu. Njihove priložnosti se lahko začnejo izčrpavati, kar se zagotovo začne v videoigri 5.

Predators je rekel šest zmag znotraj 8 proti H2h

Znotraj sedmih video iger, ki imajo kvote denarne linije višje od preprosto -140, imajo novi Predators pet zmag. Nashville je osvojil devet od svojih 13 iger, ker je bil priljubljen leta 2010. Dimersove izbire izhajajo iz desetih tisoč simulacij na video igro, zabavajo se z zakonito ali posodobljeno ponudbo raziskav in lahko z analitičnimi nasveti.

Share Button